اندکی در مورد خیرآباد

نظر شما در مورد امکانات روستای خود و عملکرد دهیاری و مسئولان در این مورد چیست؟

آمار مطالب

کل مطالب : 100
کل نظرات : 62

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 24

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 13
باردید دیروز : 12
بازدید هفته : 29
بازدید ماه : 76
بازدید سال : 1995
بازدید کلی : 248648

تبادل لینک هوشمند
سلام دوست عزیز برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خیرآباد-آبادی آبادگران ایران و آدرس kheyrabadiha.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 12
بازدید هفته : 29
بازدید ماه : 76
بازدید کل : 248648
تعداد مطالب : 100
تعداد نظرات : 62
تعداد آنلاین : 1




تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : افخمی خیرآبادی
تاریخ : شنبه 9 / 9
نظرات

سلام

امروز هم اندکی در مورد خیرآباد برایتان می گوییم؛

خیرآباد یکی از روستاهای شهرستان کیار می باشد. این شهرستان به مرکزیت شلمزار در استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد. خیرآباد تقریبا مرز بین شهرستان شهرکرد و شهرستان کیار می باشد. به همین دلیل اکثر نیازهای مردم به دلیل دور بودن فاصله تا مرکز شهرستان کیار، از شهرستان شهرکرد تأمین میگردد.

در سالهای اخیر نیز درخواستهایی مبنی بر جدا سازی این روستا از شهرستان کیار و پیوستن به شهرستان شهرکرد از سوی مردم بوده اما متأسفانه تاکنون مسئولان استانی و کشوری با این درخواستها مخالفت کرده اند.

از جمله همسایگان خیرآباد می توان به شهر فرخشهر وروستاهای گشنیز جان، سرتشنیز، شمس آباد و دستگرد اشاره کرد.

خیرآباد یکی از تاریخی ترین مکانهای استان می باشد که دارای مکانهای زیبا و تاریخی است. از جمله این مکانها می توان به بنای زیبا و قدیمی کنده اشاره کرد. که در قدیم مردم از آن برای نگه داشتن دامهای خود استفاده میکرده اند.

همچنین مکانی به نام پیر غریب نیز در این روستا واقع شده است که مردم اعتقاد خاصی به این مکان دارند و هر ساله تعداد زیادی از مردم از سراسر استان برای زیارت به این مکان می آیند. وجود باغهای زیبا و سرسبز در ضلع شمالی روستا نیز یکی از جاذبه های روستا می باشد. مجموعه این باغها کرسنگ نام دارند که در فاصله 4 کیلومتری شمال روستا قرار دارند و آب این باغها به وسیله قنات تأمین میگردد.

در سالهای اخیر روستا با کمبود آب مواجه شده است که همین امر باعث شده تا مثل قبل مردم اهمیت چندانی به این باغها ندهند و تقریبا باغها رو به خشکی رفته باشند.

داشتن زمینهای کشاورزی حاصلخیز نیز به کشاورزی روستا کمک بسزایی کرده است که باز هم کمبود آب باعث از رونق افتادن بخش کشاورزی و به تبع آن مهاجرت اهالی روستا به شهرهای اطراف شده است.

شغل اکثر مردم در قدیم کشاورزی و دامپروری بوده است. که با گذر زمان مردم به شغلهای آزاد رو آورده و اکثرا به کارهای پیمانکاری نظیر ساخت و ساز های ساختمانی و راهسازی و .. روی آورده اند. به همین دلیل خیرآباد به روستای آبادگران ایران شهرت یافته است.



تعداد بازدید از این مطلب: 1345
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








با سلام و درود به دوستان و همشهریان عزیز. به اولین و تنهاترین وبسایت روستای خیرآباد خوش آمدید این وبسایت کار خود را به طور رسمی از سال 1391 شروع کرده است. از دوستان عزیز که مایل به همکاری با ما می باشند تقاضا می کنیم با عضویت در وبسایت و ارسال مطالب به ما کمک کنند تا مطالب با نام خودتان در وبسایت نمایش داده شود. هدف از ساخت این وبسایت معرفی روستای خیرآباد به کلیه هموطنان می باشدو ما از این کار هیچ قصد دیگری نداریم. پس از شما دوستان و بازدید کنندگان عزیز خواهشمندیم زیاد به مسائل حاشیه ای حساس نشوید. متشکریم. پل ارتباطی :09130807858


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود